A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Хмельниччина долучилася до проекту “єВідновлення”

Дата: 20.07.2023 15:53
Кількість переглядів: 64

Від початку повномасштабного вторгнення Україна понесла колосальні збитки, зокрема у кожній області налічуються об’єкти, які були пошкоджені або знищені російським злочинним командуванням. У відповідь на це, наша держава передбачила для власників такого майна проект “єВідновлення”, який націлений на компенсацію витрат, допомогу у відбудові та реставрації житла, яке постраждало від воєнних дій.

За актуальними даними, на 20 липня у Хмельницькій області внаслідок бойових дій постраждали 11 із 60 територіальних громад, а саме: Вовковинецька, Городоцька, Заслучненська, Полонська, Старокостянтинівська, Староушицька, Судилківська, Хмельницька, Чорноострівська, Шепетівська та Ярмолинецька ТГ. Відповідно, жителі зазначених громад, чиє житло було пошкоджене внаслідок ракетних обстрілів, долучилися до програми “єВідновлення” та наразі частина із них уже отримують грошову компенсацію від держави.

Відтак, за час активної фази війни, 219 пошкоджених та знищених будівель/приміщень на Хмельниччині було внесено до РПЗМ (Реєстр пошкодженого та знищеного майна). Загальна кількість заяв від постраждалих про надання компенсації за пошкоджене або знищене майно в області становить – 218 заяв (приватні будинки – 169 одиниць, квартири – 48, житлові приміщення – 1 об’єкт), у тому числі:

– нараховано компенсацію -10 заяв на загальну суму 432,099 тис грн;
– передано на виплату – 34 заяви на загальну суму 1435,263 тис грн;
– очікують обробки – 13 заяв;
– на розгляді комісії – 5 заяв;
– в обробці – 139 заяви;
– відмовлено у компенсації – 4 заяви;
– розгляд зупинено – 13 заяв.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано