A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День Конституції відзначили у Староостропільській громаді

Дата: 28.06.2023 14:32
Кількість переглядів: 115

Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу. У перший місяць літа відзначаємо найвеличніше державне  свято – День Конституції. Це  Закон законів, серце народу, ядро розвитку і вдосконалення суспільства, показник наших сильних і слабких сторін, гарант втілення мрій і сподівань  на краще майбутнє у мирній країні, без війни.

На цій землі, обпаленій війною,

Просоченій сльозами поколінь,

 Посій зерно смиріння і любові, -

 Його насінням нагодуй весь світ.

Наші земляки долучилися до відзначення цього важливого свята. У  бібліотеках і клубних закладах Староостропільської громади пройшло ряд заходів – розгорнута книжкова виставка «День народження держави»(Ладигівська бібліотека), правова година «Зростаймо  гідними громадянами»(Чорнянський СК, бібліотека),  цікава година дозвілля  для дітей «Від А до Я» (Махаринецький СК), фотовиставка  «Моя найкраща Батьківщина» (Ладигівський БК), лекція  «Захист  прав і свободи людини і громадянина» (Вишнопільський  БК),  флешмоб  «З Україною в серці»(Мартинівський СК і бібліотека), культурно – розважальна програма «З Днем Конституції, країно» (Левківський БК І бібліотека), правові  інформхвилинки «Як створювалася Конституція»(Коржівський СК , бібліотека), пізнавальний захід «Шляхи України до Конституції» (Вишнопільська бібліотека),  година  спілкування  «Дієва Конституція – сильна держава», правова година «Конституція – гарант держави» (Староостропільська бібліотека).

 Сьогодення  диктує нам свої умови життя  під час військового стану, російські окупанти щоднини відбирають в українців наші права на життя, освіту, відпочинок, свободу. Ми замислюємося над прожитим минулим, невпинним  , щоденним , теперішнім рухом    і чекаємо з надією мирного майбутнього в нашій славній Україні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано