Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У закладах освіти Староостропільської громади відбулися випускні вечори

Дата: 10.06.2023 15:19
Кількість переглядів: 202

Червень – пора  завершення навчального року, отримання   свідоцтв про здобуття освіти, перший крок у доросле, самостійне  життя, період зрілості та становлення  індивідуальності,  вибір спеціалізації. Цьогоріч на долю випускників впало багато випробовувань – навчання онлайн, допомога  дорослим у благодійній і волонтерській роботі, організація  ярмарків  на збір коштів для ЗСУ,  підтримка   рідних і близьких  під час військового стану.

У Староостропільській громаді свідоцтва про базову середню освіту отримали  - 57  девятокласників:  Вишнопільська  гімназія – 7,  Ладигівська гімназія – 9, Староостропільський  ліцей – 41 з них – 3 свідоцтва з  відзнакою: Бондар Володимир, Пугачова Анастасія, Радзівон  Дарина.

Свідоцтва про повну середню освіту отримали  36  одинадцятикласників  Староостропільського ліцею – з них 3 срібні медалі: Антощук Валерія, Кучеренко Едуард, Чубенко Максим. Медалісти  нагороджені  подарунковими сертифікатами «Офіс-центру» на 1000 гривень  та грошовими  сертифікатами по програмі «Обдарована дитина».

Нехай дорога наших  випускників буде осяяна  миром, злагодою, турботою, здійсненням планів, щасливим майбутнім!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано