Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Щодо цілодобового допуску населення до захисних споруд цивільного захисту та негайного реагування

Дата: 02.06.2023 17:09
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Сьогодні відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом заступника сільського голови Миколи Реп'юка. Участь у засіданні взяли члени комісії з питань ТЕБ та НС. Зібрання зумовлене трагедією, яка сталася в столиці України 1 червня, де внаслідок чергової ворожої ракетної атаки загинули 3 людини, з яких 1 дитина, тому що не змогли своєчасно потрапити в захисну споруду цивільного захисту. Відтак, з метою недопущення подібних випадків, учасниками було розглянуто питання організації укриття населення у фонді захисних споруд цивільного захисту.

За результатами комісії з питань ТЕБ та НС було прийнято відповідний протокол, в якому зазначені основні позиції щодо цілодобового допуску населення до захисних споруд цивільного захисту та негайного реагування у разі надходження скарг від населення, інформування про розміщення захисних споруд та надійне функціонування систем оповіщення.

Де знаходиться найближче укриття в Хмельницькій області можна знайти на інтерактивній карті захисних споруд цивільного захисту. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано