A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Брифінг щодо безпекової ситуації в області

Дата: 24.05.2023 08:44
Кількість переглядів: 76

Вчора перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін під час брифінгу розповів про безпекову ситуацію в області.

Фото без опису

➡ Сьогодні на раді оборони Хмельницької області прийнято рішення, щоб під час повітряної тривоги на території області призупиняти будь-яку роботу сільськогосподарської техніки на полях. Закликаємо з розумінням поставитися до вказаних змін, з метою безпечного проведення весняно-польових робіт.

➡ Продовжується робота з ліквідації наслідків надзвичайної події, що склалася у зв’язку із ворожою атакою ударним БПЛА 13 травня. Зокрема, тривають роботи з оцінки та відновлення пошкодженої інфраструктури, домоволодінь, закладів культури, охорони здоров’я, освіти та інших комунальних закладів двох територіальних громад області, які внаслідок нападу зазнали матеріальних збитків та значних руйнувань. Також розгорнуті пункти видачі будівельних матеріалів, продовжується робота будівельних ремонтних бригад.

➡ Розгорнута робота комісії в громадах щодо надання грошової компенсації від держави на відновлення пошкодженого майна через послугу «єВідновлення». Наразі в області орієнтовно зареєстровано 1200 заявок, які перебувають на стадії розгляду. Скористатися цією можливістю можна оформивши відповідну заявку у застосунку Дія. Компенсація надходитиме по завершенню оцінки пошкоджень. Окрім того, завдяки співпраці із міжнародними благодійними організаціями є домовленість щодо можливості надання допомоги для відновлення комунальної власності.

Бережіть себе! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано