A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Інститут Військово-Морських Сил запрошує на навчання амбітну молодь!

Дата: 02.03.2023 10:29
Кількість переглядів: 97

Інститут Військово-Морських Сил – єдиний заклад України, який готує фахівців для Військово-Морських Сил ЗС України запрошує на навчання амбітну молодь!

Інститут Військово-Морських Сил готує висококваліфікованих військових фахівців за спеціалізаціями: “Корабельна зброя та засоби навігації”, “Пошуково-рятувальні та водолазно-аварійні роботи на морі”, “Корабельні енергетичні установки”, “Берегове ракетно – артилерійське озброєння”, “Корабельне радіотехнічне озброєння та засоби зв’язку”, “Морально-психологічне забезпечення у підрозділах, на кораблях Військово-Морських Сил”.

Всі флотські спеціальності відкриті й для дівчат, які проходять вступну кампанію на загальних засадах.

ВІРНІСТЬ, МУЖНІСТЬ, СИЛА – гасло Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Ці слова характеризують кожного військовослужбовця національного флоту, підтверджують їх волю до перемоги, свободи та справедливості.

З повним переліком вимог до майбутніх курсантів військового ВНЗ можна ознайомитись на офіційному сайті Інституту ВМС: https://ivms.mil.gov.ua/ та соціальній мережі facebook.com/onma.navy Контактний телефон: 0(93) 430 57 36.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано