A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

До Чорнобаївки вдруге завітали представники Староостропільської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області

Дата: 30.12.2022 13:16
Кількість переглядів: 130

Сьогодні до Чорнобаївки вдруге завітали представники Староостропільської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області з підтримкою відповідно до проекту “Згуртовані громади”, який реалізовує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

Щиро дякуємо всім мешканцям Староостропільської громади та заступнику сільського голови Реп’юк Миколі Миколайовичу за допомогу: дрова, овочі, консервацію, зібрані та доставлені для нас.

Жителями, підприємцями та ФГ Староостропільської та Миролюбненської територіальних громад зібрано продукти харчування (картопля, капуста, буряк, морква, яблука, консервація) та матеріали (плівка, цвяхи, дошки, рейки, біг беги) а також заготовлені рубані дрова.

Доставляли вантаж до Чорнобаївської громади Херсонської області власними транспортними засобами Бачук В.Г., Тимчук В.Г.,ФГ «Бачук Микола Григорович» за рахунок Всеукраїнської асоціації громад та підтримки програми USAID-ARGO.

Разом до Перемоги!

За матеріалами фейсбук-сторінки Чорнобаївської сільської ради https://www.facebook.com/chornobaivskagromada

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано