A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

єРобота: 118 підприємців отримають гранти на 27 млн грн, а 286 громадян – легальну роботу

Дата: 27.12.2022 13:07
Кількість переглядів: 103

В рамках урядової програми «єРобота: СВОЯ СПРАВА» схвалено 118 бізнес-ідей підприємців Хмельниччини. Переможці отримають гранти на загальну суму понад 27 млн грн.

Майбутні та діючі роботодавці планують створити або розширити заклади громадського харчування та кав’ярні, швейне виробництво, відкрити медичні центри, магазини непродовольчих товарів, сервіси техобслуговування. А також надавати послуги у сфері освіти, краси та відпочинку, ремонту побутових приладів, виготовлення меблів. За рахунок грантових коштів учасники матимуть можливість придбати обладнання, сировину, матеріали, програмне забезпечення, оплатити оренду, послуги маркетингу та реклами, лізинг обладнання тощо.

Та найголовніше завдяки реалізації урядової програми «єРобота: СВОЯ СПРАВА» в області буде створено 286 нових робочих місць.

До відома: урядовий проєкт  «єРобота»  включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності. Зокрема, це програми надання грантів на створення й розвиток переробних підприємств, розвиток власного садівництва та виноградарства, тепличного господарства. Подача заявки здійснюється через Портал Дія.

Пропонуємо вашій увазі  добірку безкоштовних курсів з підприємництва, завдяки яким ви зможете здобути нові знання або апгрейднути вже існуючі:

 ➡ How to Start a Startup: все, що потрібно знати про створення власної справи;

➡ Підприємництво. Власна справа в Україні: знання і натхнення, щоб бути підприємливим і змінювати реальність навколо себе;

➡ Фінансовий менеджмент: як грамотно керувати власними фінансами;

➡ Фінансова грамотність для підприємців: основи бізнес-фінансів, показників діяльності бізнесу;

➡ Основи фінансів та інвестицій: як правильно управляти власними інвестиціями.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефонами: (096)045-60-10, (093)027-05-11. Або пишіть нам у телеграм-чат «Підтримка ДСЗ Хмельницький» https://t.me/Pidtrimka_DCZ_Khmelnitsky.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано