Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сьогодні аграрії на своєму фронті справжні герої

Дата: 18.11.2022 12:51
Кількість переглядів: 181

Третьої неділі листопада відзначають своє професійне свято працівники однієї з провідних галузей економіки і держави – сільського господарства. Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Сьогодні повномасштабна війна стала справжнім випробуванням для працівників аграрно-промислового комплексу країни. І зараз, як ніколи, від їх праці залежить продовольча безпека та економічний розвиток країни.

Шановні працівники сільського господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту краю та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї! У день професійного свята бажаю вам всім прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії, професійної удачі!

З нагоди Дня працівників сільського господарства наші працівники культури привітали аграріїв не великим концертом, а сільський голова Юрій Соломін нагародив грамотами за вагомий внесок  у розвиток агропромислового виробництва, самовіддану працю, активну громадянську позицію, допомогу ЗСУ та з нагоди Дня працівників сільського господарства України.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано