A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Хмельниччина отримала 2000 доз векторної вакцини від COVID-19 Janssen

Дата: 22.08.2022 16:31
Кількість переглядів: 730

Дитячий фонд ООН UNICEF Ukraine доставив в Україну 100 000 доз векторної вакцини від COVID-19 Janssen (Jcovden) в межах міжнародної ініціативи COVAX. 2000 доз цієї вакцини розподілено та доставлено на Хмельниччину.

Як інформують в Міністерстві охорони здоров’я, Janssen – це векторна вакцина, розроблена фірмою Janssen, якою володіє компанія Johnson&Johnson. Має торговельну назву Jcovden. Вакцина містить знешкоджений аденовірус людини, в який вмонтовано ДНК, що кодує шипоподібний білок вірусу SARS-CoV-2. Потребує температури зберігання від +2 до +8 С. Призначена вона для людей віком від 18 років. В Україні для первинного курсу вакцинації вводять одну дозу.

Нагадуємо, що від початку повномасштабного вторгнення росії Україна отримує вакцини від коронавірусної хвороби тільки безкоштовно у межах COVAX – міжнародної ініціативи, яка сприяє доступу до ефективних і безпечних вакцин від COVID-19 для всіх країн. Поставки від імені ініціативи продовжаться, щоб захистити якомога більше людей в Україні від коронавірусної хвороби.

Перелік пунктів та центрів вакцинації від COVID-19 за посиланням – https://bit.ly/vaccinationpoints


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано