A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 22.08.2022 11:04
Кількість переглядів: 744

Дорогі  жителі та гості Староостропільської громади! Щиро вітаю Вас зі святами – Днем Державного Прапора України   та Днем незалежності України! Ці свята мають загальнодержавне значення як свята  суспільної злагоди  і миру, доброго єднання людей  в ім’я процвітання рідної країни.

Наш прапор – це символ свободи  і незалежності, слави і відродження  України. Синьо-жовтий стяг є особливим символом для українців, з яким десятки поколінь наших співвітчизників виборювали незалежність України. Його ми повинні берегти  і шанувати  як найвищу національну святиню. Наш обов’язок  як перед минулими, так і перед прийдешніми поколіннями – зробити все можливе, щоб наш Прапор гордо майорів довгі роки. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну. То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку  та культурної розбудови нашої країни. Цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу. Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження.

Нам є чим пишатися і про що згадати у ці визначні дні. Україна прославлена своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою, працьовитістю та сумлінністю людей.

Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок,  які, не шкодуючи  свого життя, захищають її від агресора.

На жаль, свята ми зустрічаємо нині в складний час війни, яка охопила Неньку Україну, але спільними  зусиллями ми зможемо вистояти  та  подолати всі труднощі,  які б не випали на нашу долю.

Головний скарб нашої громади – це Ви, його жителі. Наша мета – сильна, заможна і процвітаюча Україна!

Тож бажаю кожному із Вас  міцного здоров’я, родинного щастя, добра, віри,  злагоди,  благополуччя і сімейного затишку та миру в нашій рідній Україні.

 Зі святом!

 З повагою

 Сільський голова                                                                                                                     Юрій СОЛОМІН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано