A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ВСТУП-2022: ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ ЩОДО РЕЄСТРАЦІЇ ЕЛЕКТРОННОГО КАБІНЕТУ ТА СКЛАДАННЯ НМТ

Дата: 26.07.2022 16:41
Кількість переглядів: 269

ДП «Інфоресурс» продовжує оприлюднювати актуальні відповіді на запитання щодо вступної кампанії.


Електронний кабінет треба реєструвати до чи після складання НМТ?

Ви можете зареєструвати кабінет як до складання НМТ, так і після. Обов'язкової вимоги щодо цього не існує.


Як знайти дані сертифіката НМТ, якщо я отримав тільки SMS-повідомлення від УЦОЯО?

Дані в повідомленні від УЦОЯО – це номер і PIN-код сертифіката НМТ. Рік видачі – 2022. Будь ласка, не плутайте сертифікат і результат тесту. Дані сертифіката кожен учасник НМТ отримує до тестування, вони зазначаються й під час реєстрації кабінету. Результати НМТ встановлюються після тестування та відображаються в кабінеті.


Я маю сертифікат НМТ (ЗНО), заповнюю дані під час реєстрації кабінету, але система пише, що такий сертифікат не знайдено (помилка П.1.1.). Що робити?

Перевірте, чи правильно вказано номер, PIN-код і рік видачі сертифіката НМТ (ЗНО).

Якщо ви впевнені в коректності даних, то надішліть на електронну адресу vstup@inforesurs.gov.ua лист із темою «Помилка при реєстрації П1.1». До нього необхідно додати:

  • сканкопію (фото) сертифіката ЗНО (з номером, піном, роком видачі);
  • для сертифікатів НМТ – скрін повідомлення УЦОЯО;
  • скріншот із помилкою.

Якщо я маю сертифікат ЗНО минулого року, але цьогоріч також проходжу НМТ, на який сертифікат мені реєструвати електронний кабінет?

Вам потрібно реєструвати кабінет на один будь-який із цих сертифікатів, а інший можна додати в кабінеті після реєстрації (обрати блок «Сертифікат НМТ (ЗНО)», зазначити номер, PIN-код і рік видачі відповідного сертифіката). Результати ЗНО 2019-2021 рокі одразу відображатимуться в кабінеті, а результат НМТ автоматично оновиться після складання тесту.


Що робити, якщо інший сертифікат не додається в кабінеті?

Надішліть на електронну адресу vstup@inforesurs.gov.ua фото або сканкопії документа про освіту, документа, що посвідчує особу, а також сертифіката ЗНО, який не додається. У разі зміни ПІБ – копію документа про зміну.


Я помилково вказав під час реєстрації, що в мене є сертифікат НМТ, хоча його немає. Що робити?

Якщо під час реєстрації електронного кабінету ви не обрали позначку «Не маю сертифікатів НМТ (ЗНО)», то не змогли б зареєструвати кабінет без сертифіката, адже без встановлення цієї позначки поля «Номер», «PIN-код» і «Рік» є обов'язковими для заповнення.

Зареєструвати електронний кабінет без сертифіката НМТ (ЗНО) можна тільки в разі вибору позначки «Не маю сертифікатів НМТ (ЗНО)». Тоді поля «Номер», «PIN-код» і «Рік» стають неактивними.


Чи можна зареєструвати електронний кабінет вступника з використанням логіна та пароля до кабінету УЦОЯО (замість параметрів сертифіката НМТ)?

Ні, реєстрація електронного кабінету можлива тільки за даними сертифіката НМТ або ЗНО. Жодні інші параметри від інших систем для реєстрації електронного кабінету вступника не використовуються.


Цьогоріч у школі отримала сертифікат ЗНО, це сертифікат НМТ? Чи сертифікат НМТ я отримаю після тестування?

Так, це сертифікат НМТ, іншого не буде.


Якщо я зазначила дані сертифіката НМТ під час реєстрації кабінету, то після складання НМТ результати автоматично оновлюються?

Так, коли ви пройдете тест, УЦОЯО офіційно встановить ваші результати та завантажить їх до ЄДЕБО. Результати НМТ автоматично відобразяться у вашому кабінеті.


Якщо я хочу подати заяву на конкурсну пропозицію, що вимагає результати НМТ, чи можу я зробити це до складання тесту?

Ні, для подання заяв на конкурсні пропозиції, в яких потрібні результати НМТ, необхідно дочекатися офіційних результатів тестування. Подавати відповідні заяви можна тоді, коли результат НМТ відобразиться у кабінеті.


Чи зможу я комбінувати результати НМТ і ЗНО під час подання заяв?

Вступати можна тільки за результатами НМТ або ЗНО (2019-2021 років).

Єдиний варіант комбінування – замість результату НМТ із певного предмета використати результат ЗНО, але за умови, що різниця між результатами не перевищує 15 балів із предметів НМТ: українська мова (українська мова та література), математика, історія України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано