A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ЯК ВИНИКАЄ ТА ВПЛИВАЄ ЗЛІСТЬ НА СТАН ЛЮДИНИ ПІД ЧАС ВІЙНИ?

Дата: 20.07.2022 12:58
Кількість переглядів: 218

У межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, педагоги та психологи телеграм-каналу «Подбай про себе» розповідають про виникнення та вплив злості на стан людини під час війни.

Злість – базова емоція, що виникає у хвилини небезпеки. Вона мобілізує наші ресурси та спонукає діяти. Попри те, що злість інколи вважається мотиваційним фактором і механізмом захисту, страх мотивує зовсім інакше, адже уповільнює процеси обробки інформації. Агресія ж активно спонукає нас змінювати те, на що спрямоване невдоволення, без неї ми були б пасивними спостерігачами.

Лауреат Нобелівської премії Кайлаш Сатьяртхі зауважив, що всі його великі ідеї народилися завдяки гніву, а також визначив, що гнів – це сила та енергія, а закон природи полягає в тому, що енергія ніколи не зникне та не руйнується.

Тому рекомендуємо спрямовувати зусилля на приборкання агресії та використовувати на користь собі та рідним енергію, що виникає внаслідок злості та гніву.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано