A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оренда.Допомога – новий сервіс, який дозволяє в умовах війни допомогти орендарям майна держави

Дата: 30.06.2022 15:08
Кількість переглядів: 518

Фонд держмайна створив новий сервіс, який дозволяє в умовах війни допомогти орендарям майна держави – Оренда.Допомога. Зараз серед них чимало тих, хто віддає свій прибуток на допомогу армії або виготовляють важливу для людей продукцію, є ті, хто в орендованих приміщеннях розміщує українських біженців. Інші опинились у скрутному становищі.

У складні часи ми маємо підтримувати одне одного. Тому Фонд держмайна України створив платформу, на якій орендарі можуть зареєструвати заявку на отримання грошової допомоги від донорів і надати аргументацію в потребі такої підтримки.

В свою чергу, донори зможуть через цей сервіс допомогти бізнесу, та повністю або частково сплати за оренду державного майна. Також є можливість вийти на зв’язок з підприємцями, які потребують підтримки, для уточнення деталей.

Благодійники, – фізичні та юридичні особи, – самостійно обирають кому саме вони хочуть надати допомогу, а також розмір такої допомоги.

Фонд держмайна, зі свого боку, перевіряє та підтверджує чинність договорів оренди підприємцями, які заповнили анкету для отримання допомоги. Фонд виступає модератором платформи, не впливаючи на розподіл чи надходження коштів.

Нова платформа допоможе малому та середньому бізнесу знайти необхідну підтримку в умовах війни, та дозволить зберегти робочі місця. А донорам – знайти тих, кому готові допомагати.

Разом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано