A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

УПРОДОВЖ НАЙБЛИЖЧИХ ДНІВ УЧАСНИКАМ НМТ НАДІЙДЕ СМС-ПОВІДОМЛЕННЯ З ДАНИМИ ДЛЯ ВХОДУ ДО ІНФОРМАЦІЙНОЇ СТОРІНКИ

Дата: 03.05.2022 15:45
Кількість переглядів: 181

Упродовж найближчих 2-4 днів особи, які створювали реєстраційні картки учасників ЗНО, отримають смс-повідомлення від Centr_ZNО, в якому буде зазначено прізвище потенційного учасника національного мультипредметного тесту, а також дані для входу до Інформаційної сторінки – логін та пароль.

Необхідно зберегти цю інформацію, оскільки вона знадобиться для входу до Інформаційної сторінки: 

  • у травні, коли потрібно буде підтвердити бажання проходити НМТ і повідомити організаторів про те, у якому регіоні учасник перебуватиме в липні;
  • напередодні тестування, щоб дізнатися про дату, час і місце проходження НМТ і самостійно сформувати запрошення-перепустку; 
  • для отримання результатів НМТ.

Якщо номер мобільного телефону під час реєстрації було вказано помилково і найближчим часом відповідне смс-повідомлення не надійде, з 12 до 19 травня можна буде зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію», де можна буде отримати відповідну інформацію.

Педагоги часто допомагають учням реєструватися на ЗНО, тож деякі підлітки замість своїх номерів телефонів указували номер освітян. Просимо педагогів, які отримають повідомлення з даними для входу на Інформаційні сторінки учасників тестування, переслати ці повідомлення адресатам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано