A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ВСТУП-2022: ПОНАД 400 ТИС. ОСІБ СФОРМУВАЛИ РЕЄСТРАЦІЙНІ КАРТКИ ДЛЯ УЧАСТІ В НАЦІОНАЛЬНОМУ МУЛЬТИПРЕДМЕТНОМУ ТЕСТІ

Дата: 29.04.2022 20:35
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

Сьогодні, 29 квітня 2022 року, Український центр оцінювання якості освіти завершив опрацювання реєстраційних форм на участь в національному мультипредметному тесті.

За період з 1 лютого до 19 квітня для участі в НМТ сформували реєстраційні картки 402 527 осіб. Понад 346 тис. комплектів реєстраційних документів надійшли з регіональних центрів якості освіти та були опрацьовані.

Особи, які створили реєстраційні картки, ще не є учасниками НМТ, адже для участі в тестуванні важливо підтвердити своє бажання брати участь у НМТ на інформаційній сторінці. Також у цьому сервісі потрібно буде повідомити організаторам про те, у якому регіоні учасник перебуватиме в липні.

Інформаційна сторінка – спеціальний сервіс на сайті УЦОЯО, вхід у який здійснюється за номером і PIN-кодом. Учасники, які встигли отримати Сертифікат учасника ЗНО, мають доступ до своєї сторінки уже зараз. Інші ж зареєстровані особи невдовзі отримають SMS із даними для входу на інформаційну сторінку. Якщо ж учасники не отримають цих відомостей, то з 12 до 19 травня працюватиме спеціальна гаряча лінія, де можна буде дізнатися номер і PIN-код для доступу до інформаційної сторінки.

Особи, які не зареєструвалися упродовж 1 лютого – 19 квітня, зможуть це зробити в червні, коли відбуватиметься додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії НМТ.

Стежте за оновленнями на нашому сайті – і не пропустите важливих новин.

Нагадаємо, створено онлайн-версію демонстраційного національного мультипредметного тесту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано