A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День матері

Дата: 08.05.2022 09:53
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

Мама - найважливіша і близька людина в нашому житті, яка завжди знає, що ми відчуваємо, і підтримає у скрутній ситуації. День матері, який відзначається у травні - хороший привід обійняти маму і подякувати їй за все.

Офіційно у всьому світі торжество відзначається 13 травня, а в Україні вітають матеріву другу неділю травня. У 2022-му році свято випадає на 8 число, згідно з Указом Президента України від 10 травня 1999 року № 489/99.

Відомо, що в 1908 році американка Анна Джервіс запропонувала заснувати День матерів. Мотивація сумна , але зрозуміла - її мати передчасно померла, тому Джервіс хотіла, щоб всі діти на цій Землі щорічно вшановували своїх мам. Вона довго писала листи з ініціативою і домоглася результату - в 1910 році штат Вірджинія перший визнав День матері як офіційне свято.

У цей день хочеться сказати спасибі всім мамам на планеті за найкращий подарунок - життя! Дорогі наші мами, вітаємо вас з Днем матері і бажаємо душевних сил, життєвої мудрості, ангельського терпіння, жіночого щастя, взаємної любові і домашнього затишку. Спасибі вам, рідні, за те тепло, ніжність, ласку і турботу, які ви так щиро нам віддаєте. Бажаємо вам, наші дорогі, завжди і скрізь відчувати себе потрібними і коханими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано