A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

8 травня в Україні – День пам’яті та примирення

Дата: 08.05.2022 08:51
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення. Цей день присвячений пам’яті жертв та з метою гідного вшанування подвигу українського народу та його внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

День пам’яті і примирення – це день, коли всі ми маємо шанс вислухати і зрозуміти один одного, осягнути, що усі ми є українцями – єдиною нацією, незважаючи на мову, якою говоримо, віру, якої дотримуємося та місця народження.

У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму.

На-жаль так сталося, що цю знаменну дату ми зустрічаємо зі зброєю в руках. Ми господарі на своїй землі, правда за нами – тож ми знову здобудемо перемогу в ім’я європейського майбутнього рідної Батьківщини.

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими і є запорукою неминучості нашої перемоги сьогодні.

Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано