A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сергій Тюрін: підтримка бізнесу у воєнний період одне із пріоритетних завдань військової адміністрації

Дата: 28.04.2022 08:40
Кількість переглядів: 538

Підтримка бізнесу у воєнний період – одне з пріоритетних завдань військової адміністрації. На цьому сьогодні наголосив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін під час спілкування з представниками робочої групи щодо вирішення проблемних питань діяльності суб’єктів малого підприємництва при обласній адміністрації. За його словами, забезпечення повноцінного функціонування економічної інфраструктури області дозволить наповнювати бюджет країни, який в свою чергу буде розподіляти ресурси на армію, що в кінцевому етапі наблизить Україну до перемоги у війні проти російського загарбника.

На початку зустрічі Сергій Тюрін представив зібранню керівника Координаційного штабу підтримки бізнесу, створенного при ОВА з метою консультативно-дорадчої допомоги у питаннях підприємництва, – Олександра Буханевича, та закликав до взаємодії.

Низка дискусійних питань засідання стосувались підтримки функціонування малого бізнесу, зокрема, особливостей впровадження РРО, надання робочих місць внутрішньо переміщеним особам, впровадження цільових програм підтримки підприємництва в умовах воєнного часу, забезпечення аграріїв пально-мастильними матеріалами для проведення сільсько-господарських робіт, тощо. Також однією із важливих тем, які обговорювались, було створення дорожньої карти переорієнтації роботи бізнесу відповідно до внутрішніх потреб країни.

“Наразі кожен підприємець на Хмельниччині володіє великим потенціалом та значимістю для підтримки не лише свого регіону, а й країни в цілому. Область потребує нового підходу ведення бізнесу в умовах воєнного часу, тому нам потрібно згуртуватись, працювати, пропонувати роботу потребуючим та забезпечувати економічне функціонування заради спільної мети – нашої перемоги,” –  наголосив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано