A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Розпочався XVI обласний форум “Книжкова весна на Хмельниччині”

Дата: 20.04.2022 13:13
Кількість переглядів: 670

Сьогодні у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці стартував XVI обласний форум “Книжкова весна на Хмельниччині”, приурочений до Всесвітнього дня книги та авторського права. У ході заходу обговорюватимуть роль книги у збереженні і передачі знань, про авторів і видавців книг, про бібліотеки,  які зберігають і надають у використання книжкові багатства.

За словами директора Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій ОВА Інни Михайлової, проведення такого заходу яскраво демонструє увесь спектр книг Хмельниччини, які щорічно видаються в нашій області.

Фото без опису

Впродовж двох днів, в рамках форуму відбудеться низка заходів з промоції читання та популяризації сучасної української та краєзнавчої книги. Презентації книг, авторські зустрічі з лауреатами книжкових премій, обговорення, а в завершення – підведення підсумків обласного дослідження та рейтингу «Краща книга Хмельниччини – 2021».

Цьогоріч захід має неабияке значення не лише для жителів області, а й для вимушено переміщених осіб, які у зв’язку з війною опинились на Хмельниччині, оскільки організатори заходу ділитимуться з відвідувачами форуму гостинністю та цікавими історичними, культурними аспектами нашого краю.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано