A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

СТАРТУВАВ ОНЛАЙН-КУРС «УКРАЇНСЬКА МОВА: ОСНОВИ УСПІШНОЇ КОМУНІКАЦІЇ»

Дата: 14.04.2022 08:49
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

24 березня 2022 року розпочався безкоштовний практичний онлайн-курс «Українська мова: основи успішної комунікації», який створено з метою удосконалення навичок використання української мови для забезпечення основних потреб щодо розгорнутого спілкування в повсякденних ситуаціях.

Упродовж тижня на курс зареєструвалися близько 600 осіб із різних куточків України, зокрема й внутрішньо переміщені громадяни. Усіх охочих було розподілено на відповідні групи, у яких уже відбулося декілька занять.

«На занятті учасники курсів ставлять запитання, уточнюють певні деталі, усміхаються, коли чують про м’яку вимову “ц” у слові “паляниця”. Я впевнена, що тут немає примусу до навчання. Тут є усвідомлена відповідь на пропозицію навчання. І важливо, аби така пропозиція була. Бо від пропозиції можна відмовитися, а можна скористатися», – розповіла викладач-волонтер Леся Дуда. 

Охочих взяти участь у курсі організатори запрошують відправляти заявку на електронну пошту anna_hushchak@ukr.net або у Viber (+380679959096).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано