A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У Нацполіції запрацювала телефонна «гаряча лінія» для родичів загиблих внаслідок військових дій рф в Україні – Ігор Клименко

Дата: 06.04.2022 15:23
Кількість переглядів: 449

Відтепер рідні загиблих від рук окупантів можуть звернутися за консультаціями та роз‘ясненнями щодо процедури їх поховання.

Після звільнення населених пунктів Київської області весь світ побачив звірства військових: на вулицях, у будівлях та в підвалах виявили сотні вбитих і закатованих українців.

За словами Голови Національної поліції України Ігоря Клименка, наразі у звільнених від російських військ населених пунктах поліцейські цілодобово працюють над пошуком та ідентифікацією загиблих мирних людей.

«Тіла жертв військової агресії Росії направляють на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Після проведення необхідних досліджень тіла загиблих передають родичам для поховання. Запам’ятайте номер:  0 894 201 867. Ця лінія працює цілодобово. Оператори готові надати необхідну консультацію та роз’яснення щодо процедури поховання», – повідомив Ігор Клименко.

Голова Нацполіції звернувся до громадян з проханням використовувати анонсовану телефонну лінію за призначенням. З усіх інших питань – вертайтеся за номерами поліції вашого регіону. Перелік телефонів тут https://cutt.ly/KFr3q8G


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано