A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сергій Гамалій про ситуацію в області станом на 6 квітня.

Дата: 06.04.2022 14:22
Кількість переглядів: 507

Про ситуацію в області станом на 6 квітня розповів начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. 42 день війни. Ситуація в області стабільна та контрольована. За минулу добу були «Повітряні тривоги». Нападів не було.

Фото без опису

Головні тези:

 ? Загалом з початку війни близько 300 тисяч внутрішньо переміщених осіб перебували на Хмельниччині, з них в області розміщені на тимчасове проживання більше 128 тис.

 ? Для отримання довідки внутрішньо переміщених осіб мають право громадяни, які перемістилися з території, де ведуться активні бойові дії та які визначені в переліку програми «єПідтримка». Зокрема, це: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська області та місто Київ.

 ? До Хмельницької обласної служби зайнятості, з метою пошуку роботи, звернулося 567 вимушено переміщених осіб. Переважна більшість – жителі м. Київ, Київської, Харківської, Донецької та Луганської областей. Працевлаштовано – 26 осіб, 196 (35% від зареєстрованих) отримали статус безробітного.

 ? В області набирає обертів посівна. Уже засіяно понад 80 тис. гектарів ранніх ярих культур. Цьогоріч агроформування області роблять акцент на сівбі продовольчих зернових та круп’яних культур, таких як гречка, ячмінь, горох. Для проведення комплексу весняно-польових робіт засипана необхідна кількість кондиційного насіння, закуплено мінеральні добрива та засоби захисту рослин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано