A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

5 КВІТНЯ – СЕМІНАР-НАРАДА ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ В МЕЖАХ ПРОЄКТУ «ПЕРЕМАГАЄМО РАЗОМ»

Дата: 04.04.2022 14:29
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

5 квітня 2022 року о 13:00 відбудеться семінар-нарада для керівників ЗЗСО та вчителів фізичної культури з нагоди Міжнародного дня спорту. У заході візьме участь заступник Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький. 

Під час семінару будуть обговорюватися питання організації Всеукраїнського онлайн-проєкту фізичної культури «Перемагаємо разом», який реалізується в межах програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна».

Наразі тисячі дітей перебувають у стресових ситуаціях, мають високий рівень тривожності та страху, втрачають зв'язок із реальністю та контроль над власним життям, а також ведуть малорухливий спосіб життя, що впливає на стан здоров’я. Експерти ЮНІСЕФ переконані, що найбільш дієвим засобом протидії негативним впливам війни є повернення дітей до спрямованої емоційно-забарвленої рухової активності.

Оскільки в закладах освіти уроки фізкультури проводяться здебільшого віддалено та асинхронно, не всі діти залучені до фізичної активності. Учасники семінару-наради обговорять змінення поточної ситуації, а саме:

  • необхідність рухової активності та психологічної підтримки для дітей в умовах війни;
  • фізичну культуру онлайн: рішення, підходи, мотиваційні стратегії, програми підтримки та спеціальні умови для вчителів і закладів освіти;
  • участь закладів освіти у Міжнародному дні спорту на благо миру та розвитку.

Реєстрація учасників за посиланням.

Телефони для довідок: 

  • +38(067)756-65-52 Андрій Боляк;
  • +38(097)842-32-67 Галина Коломоєць.

Проєкт «Перемагаємо разом» реалізується Міністерством освіти і науки, ДНУ «Інститут модернізації освіти», Комітетом із фізичного виховання та спорту МОН України у співпраці з Міжнародним дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ і ГО «Рух Олександра Педана «Джуніор».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано