A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сергій Гамалій про ситуацію в області станом на 1 квітня. ВІДЕО

Дата: 01.04.2022 16:15
Кількість переглядів: 312

Про ситуацію в області станом на 1 квітня розповів начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Головні тези:

 ? З сьогоднішнього дня комендантська година на території області діятиме з 22.00 до 6.00. Під комендантською годиною слід розуміти заборону перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень особи.

 ? Сьогодні вранці на Херсонщину відправлено 5 автомобілів з гуманітарною допомогою. Хмельниччина і надалі буде відправляти вантажівки з гуманітарною допомогою в області, де тривають активні бойові дії.

 ? На Хмельниччині відкрили перший в Україні Освітній Хаб. Мета Хабу – якісна та швидка організація освітнього процесу та побуту внутрішньо переміщених осіб, здобуття ними актуальних професій. Знаходиться Освітній Хаб у приміщенні Хмельницького політехнічного коледжу. До навчального процесу можуть долучитися учні загальноосвітніх та професійних (професійно-технічних) навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів, а також батьки здобувачів освіти. Насамперед чекаємо вимушених переселенців, але двері закладу відкриті і для мешканців Хмельниччини. Окремо висловлюємо слова вдячності за ініціативу та підтримку Міністру освіти та науки України Сергію Шкарлету.

? Наразі до освітнього процесу на Хмельниччині долучилося 6 тис. дітей-переселенців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано