A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сергій Гамалій про безпекову ситуацію в області станом на 23 березня

Дата: 23.03.2022 14:56
Кількість переглядів: 463

Сьогодні 28 день повномасштабного вторгнення російських військ на територію України. Ситуація в області стабільна та контрольована, тож наше завдання – працювати у штатному режимі, аби забезпечити життєдіяльність не тільки нашої області, а й країни загалом. Про це під час брифінгу повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Фото без опису

Головні тези брифінгу:

? Малий та середній бізнес області має відновити роботу та працювати у звичайному режимі, аби зберегти стратегічно важливі виробництва та робочі місця до повної перемоги України. На сьогоднішній день діють програми, що допомагають бізнесу, зокрема доступні кредити та евакуація виробничих потужностей підприємств з території, де є загроза ведення бойових дій, на безпечні території. Вчора перший підприємець за цією державною програмою, уже перевіз своє обладнання на Хмельниччину.

? Громадяни, переміщені з територій, де йдуть бойові дії, протягом 48 годин мають зареєструватися в органах місцевого самоврядування, а військовозобов’язані – стати на військовий облік. Загалом Хмельниччина займає друге місце з мобілізації військовозобов’язаних.

? Наразі будь-які перевірки бізнесу скасовуються. Проте щоденно здійснюватиметься моніторинг роздрібних цін на товари, що мають істотну соціальну значущість. Закликаємо суб’єктів господарювання не допускати необґрунтованого підвищення цін на такі товари. У разі фіксації підвищення цін буде здійснюватись перевірка таких підприємців та вживатись відповідні дії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано