A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

МЕНТАЛЬНА ТА ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА: СТАРТУЄ ОНЛАЙН-МАРАФОН КОРИСНИХ ПОРАД ДЛЯ МОЛОДІ

Дата: 17.03.2022 21:27
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

Як розпізнати та впоратися з тривожними станами? Як протидіяти фейкам і фільтрувати інформацію? Як знайти роботу в умовах війни? Відповідь на ці запитання підготували експерти онлайн-марафону корисних порад для молоді #ВсеБудеУкраїна, який стартує 17 березня 2022 року.

Онлайн-марафон покликаний розповісти молоді про основи ментального здоров’я та допомогти вирішити ключові питання, які виникають у воєнний час.

Марафон складається з коротких відео, інфографік з порадами, підбірок можливостей для працевлаштування, а також онлайн-зустрічей із психологами.

Більше інформації в телеграм-каналі

Організаторами марафону є експертна платформа Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства молоді та спорту України.

Довідково

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії. Платформа Career Hub допомагає визначитися з вибором професії та планувати майбутню кар’єру, отримати якісну освіту для професійної самореалізації, розвивати навички, а також підготуватися до роботи майбутнього.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано