A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сергій Гамалій – про ситуацію в області станом на 1 березня

Дата: 01.03.2022 15:06
Кількість переглядів: 695

Начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій під час ранкового брифінгу розповів про безпекову ситуацію в області станом на ранок 1 березня та заходи з протидії російській агресії.

Фото без опису

Головне на брифінгу

? Сьогодні близько 00 год 10 хв поблизу залізничної станції населеного пункту Цвітоха під час проведення зміни особового складу патруля було здійснено обстріл службового автомобіля невстановленими особами. Внаслідок надзвичайної події один військовослужбовець загинув, та ще один отримав поранення. Вживаються заходи зі встановлення та затримання злочинців.

? В період з 1 по 5 березня на військовому стрільбищі в Ракове будуть проводитися навчальні стрільби з підрозділами державної прикордонної служби України та підрозділами територіальної оборони. Стрільби будуть проводитися з 8 до 17 години.

? З ініціативи начальника ОВА Сергія Гамалія був розроблений мобільний додаток «Повітряна тривога». Сьогодні завершується тестовий режим роботи, надалі він сповіщатиме про загрозу з повітря. Завантажити його можна через Google Play https://bit.ly/3htWGvg та App Store https://apple.co/3pt6lqb. Звертаємо увагу: сам додаток є ДОПОМІЖНИМ інструментом в інформуванні про повітряну загрозу. Почувши сигнал додатка, слухаємо оповіщення сирени та орієнтуємося на офіційні джерела інформації.

? Хмельниччина уже прийняла майже 70 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

? Медичні заклади області розпочали прийом поранених для надання медичної допомоги.

? Нагадуємо, що з сьогоднішнього дня вступили в дію рішення про заборону торгівлі алкогольними напоями (окрім слабоалкогольних, з вмістом спирту нижче 8,5%), заборону поселення чоловіків віком від 18 до 60 років у всіх закладах, що надають послуги з розміщення довше як на 48 годин без реєстрації свого місця проживання, заборону пересування дітей без супроводу дорослих.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано