A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

МОН ПРОПОНУЄ ДО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ НАКАЗУ ЩОДО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО НАКАЗУ МОН ВІД 19 КВІТНЯ 2019 РОКУ № 441

Дата: 08.02.2022 14:59
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт наказу щодо внесення змін до Порядку організації та проведення вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 05 квітня 2019 року № 441, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 26 квітня 2019 року за № 446/33417.

Додатки до проєкту наказу.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі вищої освіти, заклади вищої освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: визначення процесу організації та проведення вступних випробувань із використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання, приведення наказу у відповідність до чинного законодавства .

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкта приймаються у формі порівняльної таблиці до 22 лютого 2022 року на електронну адресу: kernychna@mon.gov.ua .

Контактна особа для надання консультацій: Анжеліка Кернична, тел. (044) 281-32-67.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано