A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Стартували регіональні змагання з волейболу у селі Йосипівка

Дата: 30.01.2022 10:51
Кількість переглядів: 275

Динамічно, з жагою до перемоги та з справжнім командним духом стартували регіональні змагання з волейболу у с. Йосипівка Староостропільської сільської територіальної громади.

Фото без опису

Ініціатором змагань, які проводяться вже третій рік поспіль, став директор ФГ "Династія" Ігор Василевський, знаний аграрій Старокостянтинівщини.

Такі заходи організовуються з метою розвитку спорту, зокрема, волейболу в сільській місцевості. Важливо, щоб люди бачили, чого можливо досягнути і як з користю проводити вільний час для власного розвитку, будучи здоровими. Щороку до змагань запрошуються 8 команд, це наші партнери по агробізнесу, - розповідає Ігор Василевський.

У змаганнях беруть участь волейбольні команди із західної України.

У Групі А: "A'SPIK", "Кернел", "Самчики", "Остропіль".

У Групі Б: "Династія", "Агро Сем", "Ладиги", "Тімак Агро".

За результатами ігор Групи А команда «A`SPIK» посіла 1-ше місце, вигравши з рахунком 2:0 у кожної команди. "Кернел" здобула 2-ге місце, "Остропіль" - 3-тє, "Самчики" - 4-те. 

Судив змагання Сергій Голенюк, суддя І-ї категорії. У фіналі з Групи А зустрічатимуться дві команди - "A'SPIK" та "Кернел". Решта з Групи Б визначаються шляхом спортивних поєдинків, які натепер ще тривають. Уже завтра відбудуться фінальні ігри, за результатами яких будуть визначені переможці змагань. Тож, вболіваймо разом за наших спортсменів! Про перебіг змагань, його організаторів, учасників і переможців ми вам розлого розповімо по завершенню волейбольного турніру.

Фото без опису

фото: ASPIK GROUP

Дізнатись більше: https://unas.news/news/2976-startuvaly-rehionalni-zmahannya-z-voleybolu-u-seli-yosypivka.html?fbclid=IwAR1EpyS4JSJYrB-WbPOMZfhLjfp0M65VHv4_4nnMGkHcm589Yp9GtDL4J2E


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано