A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

7 грудня в Україні святкується «День місцевого самоврядування»

Дата: 07.12.2021 14:40
Кількість переглядів: 406

Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, міських, районних і обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

 Це свято властивого українцям способу суспільного життя, в основі якого — самовпорядковане суспільство. Це давня слов`янська і староруська традиція, яка бере свій початок з часів Київської Русі. Це вибір вільних громадян, які довіряють, вибраним ними представникам, і наділяють їх владними повноваженнями. Лише така влада і є дійсно народною — владою не над суспільством, а легітимною владою самого суспільства, для суспільства і на користь суспільства.

День професійного свята – приємна мить, проте після неї настають значно довші будні з їх тривогами, труднощами, успіхами і невдачами.

Хотілося б від усього серця побажати всім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя й непохитної віри у щасливе майбутнє України. Нехай день 7 грудня об’єднає у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими й багатими. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.

З нагоди свята найкращі працівники органів місцевого самоврядування були відзначені Почесними грамотами від сільської ради та хмельницької обласної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано