A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

РЕГІОНАЛЬНІ КООРДИНАТОРИ ОНЛАЙН-ІНСТРУМЕНТУ SELFIE ОТРИМАЮТЬ ПОСІБНИК, ЯКИЙ ДОПОМОЖЕ У ВПРОВАДЖЕННІ ПРОЄКТУ В РЕГІОНАХ

Дата: 16.11.2021 20:58
Кількість переглядів: 548

Регіональним координаторам онлайн-інструменту SELFIE презентували посібник для впровадження проєкту в регіонах. Він допомагає зрозуміти як користуватись SELFIE, налаштувати його для конкретного закладу, а також отримати максимальну користь від звіту за його результатами. Презентація відбулась під час вебінару для координаторів закладів професійної освіти сьогодні, 16 листопада 2021 року.

«Роль регіональних координаторів не тільки в тому, щоб забезпечити правильне застосування SELFIE закладами освіти, але й донести цінність і переваги проєкту. Ми закликаємо координаторів проявити максимальну залученість до впровадження інструменту, адже від цього залежить ефективність його використання закладами освіти», – зазначила директорка директорату професійної освіти МОН, Ірина Шумік.

У посібнику докладно описано створення та налаштування облікового запису для закладу освіти, а також викладено план дій після завершення опитування. Він складається з чотирьох етапів, які допоможуть узагальнити отримані результати та зрозуміти, в якому напрямі цифровізації потрібно розвиватись закладу.

Регіональними координаторами профтехів стали представники навчально-методичних центрів профосвіти. Їх було визначено цьогоріч у вересні.

Нагадаємо, на сайті МОН розміщено відповіді на поширені запитання щодо онлайн-інструменту SELFIE.

Довідково.

SELFIE — це безкоштовний онлайн-інструмент, який допомагає проаналізувати стан цифровізації, а також ефективність використання цифрових технологій у конкретному закладі освіти. Організаторами проєкту є Міністерство освіти і науки, Міністерство цифрової трансформації України, Європейський фонд освіти (ETF) та Об’єднаний дослідницький центр Європейської Комісії (JRC). 

Участь у даному проєкті від нашої громади бере Ладигівський НВК. Опитування триває з 8 по 22 листопада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано