A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ СЕРІЯ РЕГІОНАЛЬНИХ ФОРУМІВ «РЕФОРМА СИСТЕМИ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ»

Дата: 13.11.2021 13:09
Кількість переглядів: 305

Сьогодні, 13 листопада 2021 року, завершується серія регіональних форумів «Реформа системи шкільного харчування», які проходили в межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища в Новій українській школі.

Учасниками фінального форуму стали представники дев’яти областей.

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет зазначив, що вчора працювали з колегами зі Львівської, Вінницької, Закарпатської, Рівненської та Волинської областей, а сьогодні – Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької.

“Головна мета проведення форумів – напрацювати дорожню карту щодо впровадження реформи шкільного харчування та активно продовжити розпочаті кроки. На форумі були обговорені такі теми, як безпечність, якість шкільного харчування, підходи до переоснащення харчоблоків закладів освіти, критерії публічних закупівель, новітні стандарти громадського харчування”, – підкреслив Сергій Шкарлет.

Зазначимо, форум відбувається в межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі за ініціативи Олени Зеленської та у співпраці Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства економіки, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ГО «Національна асоціація громадського харчування», а також за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано