A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Проведено позапланове засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 06.11.2021 09:51
Кількість переглядів: 268

 

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови ОДА Сергія Тюріна відбулося позапланове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. До участі у засіданні долучилися члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, керівники місцевих комісій, керівники окремих відомств, установ області.

На порядок денний виносилося питання про заходи з запобігання поширенню на території Хмельницької області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Фото без опису

Звертаючись до учасників засідання, Сергій Тюрін відмітив, що в області щодня зростає захворюваність, заповненість ліжок, і відповідно зростає споживання медичного кисню. Потреба в ньому, за словами посадовця, збільшилась вдвічі, а то і втричі. Тому наразі усі сили представників органів влади спрямовані на вирішення цієї проблеми.

Начальник управління цивільного захисту ОДА Володимир Панасюк підтвердив, що дійсно в області ускладнюється ситуація із постачанням кисню для потреб лікувальних закладів. Посадовець повідомив, що наразі існує можливість залучити до вирішення цього питання Міністерства оборони України. За наявною інформацією, у в/ч А2502, що знаходиться у м. Старокостянтинів, наявні вільні залишки кисню.

Відтак, сьогоднішнім рішенням посадовці звернулися до Міністерства оборони України з метою отримання погодження щодо надання вільних залишків кисню для лікувальних закладів області.

Детальніше про прийняті рішення можна ознайомитися за посиланням тут

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано