A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

#Робочі_зустрічі: в Староостропільській територіальній громаді відбулося обговорення важливих податкових питань

Дата: 08.11.2021 17:38
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

#Робочі_зустрічі: в Староостропільській територіальній громаді відбулося обговорення важливих податкових питань

У Староостропільській територіальній громаді начальник Старокостянтинівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Марія Коломієць зустрілася з сільським головою Юрієм Соломіним, фахівцями сільської ради та представниками підприємницької спільноти з обговорення питань наповнення бюджету, легалізації заробітної плати, популяризації одноразового добровільного декларування, єдиного рахунка сплати податків та єдиного внеску, електронної звітності та сервісів, які пропонує платникам Державна податкова служба.

Під час зустрічі напрацьовано шляхи вирішення проблемних питань стосовно наповнення бюджету, сплати майнових податків, погашення податкового боргу громадянами.

І все ж особливий наголос у ході зустрічі було зроблено на одноразовому добровільному декларуванні, яке триває з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року. Саме протягом цього періоду громадяни зможуть подати добровільну декларацію до Державної податкової служби України.

Спілкуючись з представниками громади, Марія Коломієць розповіла, що надати декларацію можна буде в електронному вигляді через «Електронний кабінет». Посадовець підкреслила, що податкова амністія є унікальною можливістю почати свою економічну діяльність з чистого аркушу. Тому вкрай важливо донести інформацію про одноразове декларування до якомога більшого кола громадян.

Посадовець підкреслила, що податкова амністія є унікальною можливістю почати свою економічну діяльність з чистого аркушу. Тому вкрай важливо донести інформацію про одноразове декларування до якомога більшого кола громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано