A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Як отримати сертифікат про вакцинацію на порталі Дія

Дата: 27.10.2021 12:26
Кількість переглядів: 505

Якщо ви вакциновані від COVID-19 та хочете отримати відповідний сертифікат, але не можете скористатися мобільним додатком Дія? Тоді згенеруйте його в особистому кабінеті на порталі Дія. Державні послуги онлайн. Таким чином можна сформувати міжнародний Covid19-сертифікат про вакцинацію з QR-кодом.

Пропонуємо покрокову інструкцію, як це зробити.

? Зайдіть на портал Дія https://diia.gov.ua/ та зареєструйтеся чи авторизуйтеся в особистому кабінеті. Для цього вам буде потрібен КЕП або Дія.Підпис, також при першому використанні порталу ви маєте підтвердити свої паспортні дані, адресу електронної пошти та телефон.

? Оберіть у переліку послуг “COVID19-сертифікат про вакцинацію”, далі ознайомтесь із згодою передачі даних та підпишіть її.

? Ви отримаєте на вашу електронну пошту сповіщення про початок генерації документа. Ще одне сповіщення надійде, як тільки сертифікат буде готовий. Завантажити та роздрукувати можна з особистого кабінету громадянина, розділ “Послуги” — “Отримані документи”.

? На порталі Дія можна створити лише сертифікат про повну вакцинацію після отримання двох щеплень будь-якою вакциною. Для створення “жовтого” COVID-сертифіката скористайтесь застосунком Дія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано