A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання з Днем захисників та захисниць України!

Дата: 14.10.2021 08:14
Кількість переглядів: 561

Фото без опису

Шановні жителі Староостропільської громади!

У багатий на свята жовтень прийміть найщиріші вітання з Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Усі ці свята єднає найголовніше – унікальний козацький дух, який є символом волі, незалежності та жаги до перемоги. Козацька слава − це наша спільна національна гордість та історична пам'ять, що завжди надихає рухатися вперед до перемоги.

Відзначення Дня захисників і захисниць України тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українського війська на Покрову.

Важливо цінувати подвиг патріотів, які виборювали суверенітет і незалежність нашої держави в різні часи, пройшовши низку випробувань задля миру та благополуччя, впевненого і світлого майбутнього прийдешніх поколінь. Захисники України сьогодні – це учасники бойових дій і всі, хто є взірцем патріотизму для кожної чесної людини та свідомого громадянина.

Украй важливо пам’ятати про тих, хто своїми діями, власним прикладом продовжує впливати на життя людей. Прагнення до свободи та збереження гідності, єдність переконань, самосвідомість і пам'ять про співвітчизників – це той фундамент, який дозволяє вистояти українцям у складні часи. Велика дяка тим, хто боронить територіальну цілісність нашої держави.

Бажаємо всім жителям громади міцного козацького здоров’я та нових перемог на благо своїх родин та рідної України!

  

Сільський голова                                                                            Юрій СОЛОМІН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано