A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

МІНІСТР СЕРГІЙ ШКАРЛЕТ ЗВЕРНУВСЯ ДО ОСВІТЯН ЩОДО ВАКЦИНАЦІЇ

Дата: 31.08.2021 15:26
Кількість переглядів: 513

Статистика захворюваності на COVID-19 в Україні зростає. Чи будуть заклади освіти працювати в очному режимі, залежить від свідомого ставлення до свого здоров’я та дотримання рекомендацій Міністерства охорони здоров’я кожного окремого вчителя, викладача, студента й батьків наших учнів. Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у своєму зверненні до учасників освітнього процесу, опублікованому в Telegram-каналі сьогодні, 31 серпня.

«Я дякую кожному, хто свідомо обирає шлях вакцинації, прагнучи вберегти себе та оточуючих від ризиків захворіти. Я з розумінням та повагою ставлюся до тих, хто з вагомих причин вимушений відмовитися від профілактики коронавірусу шляхом отримання вакцини. Водночас усіх, хто планує провакцинуватися, але ще не встиг цього зробити, я закликаю не зволікати», – зазначив Сергій Шкарлет.

За його словами, вимога Міністерства охорони здоров’я про наявність у колективі закладу освіти 80% провакцинованих співробітників цілком обґрунтована і реальна.

«Вже сьогодні поріг у 65% вакцинованих освітян подолали Житомирська та Київська області (з урахуванням тих, хто отримав і поки одну, і вже дві дози). Ще кілька областей мають показники близько 50%. Найнижчий рівень вакцинації освітян, на жаль, продовжують поки що демонструвати Запорізька та Волинська області», – наголосив Міністр.

Він також побажав міцного здоров’я та розпочати й завершити навчальний 2021/2022 рік максимально комфортно та результативно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано