A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Участь у обласному форумі "Розвиток галузі освіти в умовах децентралізації"

Дата: 28.08.2021 09:23
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

Вчора, 27 серпня, головний спеціаліст відділу освіти Наталія Лошак та директор опорного закладу освіти Староостропільського ліцею Світлана Кравчук представили нашу громаду на обласному освітянському форумі, який уже декілька років поспіль відбувається перед початком нового навчального року.

До спілкувлання запросили голів територіальних громад, керівникiв місцевих органів управління освітою, голів місцевих профспілкових організацій, керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, закладів обласного підпорядкування, опорних закладів загальної середньої освіти, інклюзивно-ресурсних центрів. Також до участі у форумі долучилися представники облдержадміністрації та обласної ради, а також народні депутати Олена Копанчук та Сергій Мандзій. Ключова тема розмови – розвиток галузі освіти в умовах децентралізації.

Далі робота форуму була розділена на декілька дискусійних панелей, в рамках яких обговорили сучасні сервіси управління освітніми закладами, інноваційні технології в інклюзивній освіті, особливості впровадження STEM-центрів/лабораторій та організацію здорового харчування в закладах освіти області.

Також у фоє театру ім.М.Старицького усі охочі мали можливість ознайомитися із виставкою творчих робіт учнів з різних куточків Хмельниччини. Окрім того свою експозицію, присвячену 30-й річниці незалежності України, до уваги освітян представив Державний архів Хмельницької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано