A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

10 серпня стартує Всеукраїнський культурно - освітній марафон «Наша незалежність»

Дата: 10.08.2021 14:04
Кількість переглядів: 292

10 серпня стартує Всеукраїнський  культурно - освітній марафон «Наша незалежність»  в рамках відзначення 30 річниці незалежності України. Він має на меті забезпечити поширення історичних фактів та матеріалів, що є знаковими  та визначними для становлення незалежності України. Охоплення Марафоном усієї території України дасть змогу забезпечити відродження історичних фактів окремих регіонів, а поширення інформації у соціальних мережах – підвищити зацікавленість більшого кола осіб. 

Фото без опису  Концепція заходу передбачає збір та оприлюднення історичних матеріалів (фото, відео, документи, інформація з газет, історії очевидців тощо), що є знаковими для становлення української незалежності та визначними у певному регіоні.

   Відповідна інформація публікуватиметься на офіційному веб-сайті та сторінках у соціальних мережах обласних державних адміністрацій та центральних органів виконавчої влади під єдиними запропонованими хештегами #Наша_незалежність #Марафон_30 до серпня 2021 року.

  За результатами Марафону визначать ряд найкращих публікацій та забезпечать їх відзначення на одному із заходів проведених в рамках святкування 30 річниці незалежності України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано