A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

С.Тюрін: Масова вакцинація населення – єдиний метод захисту проти COVID-19

Дата: 10.08.2021 16:15
Кількість переглядів: 399

5-й етап вакцинації триває, а для забезпечення вільного доступу населення до вакцинації на Хмельниччині діють центри вакцинації, мобільні бригади та організовано довезення населення до місць вакцинації.

Фото без опису

Тож сьогодні перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Тюрін особисто проінспектував роботу Красилівського центру вакцинації.

Даний центр здійснює щеплення для населення 4-х громад та розташований у приміщені Красилівської міської ради, де облаштовані усі умови для вільного доступу, навіть людям з особливими потребами. Наразі на Красилівщині першою дозою вакциновано 2909 осіб, другою – 2267.

Фото без опису

Перебуваючи у центрі вакцинації, Сергій Тюрін наголосив на необхідності активізації просвітницької роботи з населенням, а також більш налагодженій співпраці голів громад, аби охопити якнайбільшу кількість населення. А також звернув увагу на можливість залучення шкільних автобусів для здійснення довезення людей до центру вакцинації.

Фото без опису

Зараз триває сезон відпусток, а по його завершенню очікується чергове підвищення захворюваності.І уже зараз на теренах нашої області зафіксовані непоодинокі випадки штаму «Дельта», який є більш агресивний та на 50% швидше поширюється. 

Фото без опису

Тож спілкуючись з керівництвом громади, Сергій Тюрін вкотре наголосив, що Хмельниччина в повній мірі забезпечена якісними та безпечними вакцинами. І саме вакцинація – єдиний метод збереження життя і здоров’я наших громадян, і лише сформувавши колективний імунітет, ми уникнемо можливого «локдауну».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано