A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Рятувальники Хмельниччини презентували соціальні ролики: «Не повторюй їхніх помилок»

Дата: 26.07.2021 09:06
Кількість переглядів: 695

Чи не щодня Інтернет рясніє заголовками: «У Південному Бузі втопився чоловік», «Чергова трагедія на Хмельниччині», «Вода забрала життя неповнолітнього», «Водолази-рятувальники продовжують пошуки потопельника»…

Аби вплинути на катастрофічну ситуацію, що склалася на водоймах області та країни, 23 липня надзвичайники Хмельниччини для представників засобів масової інформації презентували соціальні ролики: «Не повторюй їхніх помилок». Це історії п’яти людей, які через власну необережність під час відпочинку на воді загинули самі чи втратили рідних… Сподіваємося, що ці історії змусять вас задуматися та зупинити «лавину» смертей.

До слова, лише з початку купального сезону на території області загинуло 24 людини, з них 5 – діти. Якщо ж брати в межах України, то ця цифра сягнула понад 800 людей.

Ми діємо на випередження та запускаємо соціальні ролики. Показуйте їх дітям, знайомим та друзям, транслюйте на телебаченні та в інтернет спільнотах, адже лише спільними зусиллями нам вдасться запобігти лиху.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано