A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ЗАВТРА ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПРИЙОМ ЗАЯВ ТА ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ НА ОСНОВІ 9 КЛАСІВ ДО ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ

Дата: 12.07.2021 19:49
Кількість переглядів: 341

де

П1

оцінка вступного іспиту з української мови;

 

П2

оцінка вступного іспиту або творчого конкурсу (або сумарна оцінка двох турів творчого конкурсу за умови їх проведення) з другого предмета;

 

А

середній бал документа про базову загальну середню освіту, переведений в шкалу від 100 до 200 балів відповідно до таблиці переведення середнього бала документа про середню освіту, обрахованого за 12-бальною шкалою, у шкалу 100-200;

 

ОУ

бал за успішне закінчення підготовчих курсів навчального закладу для вступу до нього за шкалою від 0 до 50 балів.

Завтра, 13 липня 2021 року, о 18:00 завершується прийом заяв та документів для вступників на основі базової загальної середньої освіти за денною формою до закладів фахової передвищої освіти.

Додатковий прийом документів для здобуття фахової передвищої освіти виключно за кошти фізичних або юридичних осіб заклад освіти визначає своїми правилами прийому за умови додаткового зарахування не пізніше 31 серпня.

Зазначимо, конкурсний відбір на навчання для здобуття фахової передвищої освіти здійснюється за результатами вступних випробувань для вступу на основі базової загальної середньої освіти – у формі вступних іспитів, творчих конкурсів або співбесіди, які будуть проводитися з 14 липня до 24 липня.

Для конкурсного відбору таких вступників зараховуватимуться результати іспитів з української мови (перший предмет), загальноосвітнього предмета (заклад освіти може передбачити право вступника на вибір з двох предметів) або творчого конкурсу (другий предмет).

Конкурсний бал (КБ) обчислюється за формулою:

КБ = П1 + П2 + А + ОУ,

Оцінки вступних іспитів виставляються за шкалою 100-200.

Остаточно конкурсний бал множиться на коефіцієнт 1,05 для осіб, які мають право на першочергове зарахування до медичних, педагогічних і мистецьких закладів освіти. Якщо після цього конкурсний бал перевищує 650, він встановлюється таким, що дорівнює 650 (у разі проведення творчих конкурсів у два тури – 850).

Для осіб, зареєстрованих у селах, та які здобули у рік вступу базову середню освіту у закладах освіти, що знаходяться на території сіл, конкурсний бал множиться на сільський коефіцієнт (СК), який дорівнює 1,05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано