A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Показники діяльності Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за І півріччя 2021 року.

Дата: 12.07.2021 11:12
Кількість переглядів: 449

Фото без опису

 

Результативні показники діяльності Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

за І півріччя 2021 ріку

 

За період з 1 січня по 30 червня 2021 року Старокостянтинівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги, що є його відокремленими структурними підрозділами, зареєстровано та опрацьовано 1943 звернення громадян.

1716 осіб отримали юридичні консультації та допомогу у складенні заяв правового характеру;

227 осіб подали звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги (складення процесуальних документів та здійснення представництва їх інтересів у судах).

1010 звернень надійшло від чоловіків і 933 звернення - від жінок.

 

Найбільша кількість звернень, на підставі яких прийнято рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги надійшла від ветеранів війни - учасників бойових дій (176). Також письмові звернення надходили від малозабезпечених (20), осіб з інвалідністю (12), осіб, постраждалих від домашнього насильства (8), внутрішньо переміщених осіб (3),  дітей (2) та осіб, що мають особливі заслуги перед батьківщиною (1).

Фото без описуПитання, з якими громадяни зверталися за безоплатною правовою допомогою, найчастіше стосувалися адміністративного, цивільного, сімейного, житлового, спадкового, земельного, трудового права та соціального забезпечення.

Фото без опису

Середній вік клієнтів, що звернулися до місцевого центру становить 35-60 років (1127 громадян). Тих, кому від 18 до 35 років - 474 громадян; 339 громадян старших за 60 років та 3 особи, молодше 18 років.

Фото без опису

Крім того, Старокостянтинівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги за звітний період:

  • забезпечено роботу 35 виїзних та 61 постійного консультаційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги;
  • проведено 61 робочу зустріч з представниками органів місцевого самоврядування, громадських організацій, соціальних служб тощо;
  • проведено 129 правопросвітницьких заходів (семінарів, лекцій, круглих столів, вікторин, вуличного інформування);
  • розміщено 110 інформаційних матеріалів з питань надання правової допомоги у місцевих ЗМІ.

Звернутися до Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна з понеділка по п’ятницю           з 09-00 до 18-00,  за адресою: м. Старокостянтинів,  вул. Миру, 36,                тел. (03854) 4-54-75

Єдиний контакт-центр: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано