A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Шановні медичні працівники! Дорогі ветерани галузі! Прийміть мої щирі вітання з нагоди професійного свята!

Дата: 20.06.2021 10:44
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

У сфері медицини в нашій громаді працює дуже багато людей – лікарів, медсестер, санітарок, лаборантів... Вашу професію відрізняють милосердя, висока відповідальність, здатність співчувати чужому болю. Люди довіряють вам найцінніше – своє здоров’я. Професійне свято – це чудова нагода сказати слова подяки за вашу працю: за правильно поставлені діагнози та призначене лікування, нічні чергування та хвилювання біля операційного столу, медичні процедури та співпереживання пацієнтам, підтримку у важку хвилину та врятовані життя.

Зараз медичним працівникам доводиться працювати в умовах пандемії та бути на передовій боротьби з COVID-19, наражатися на небезпеку, щоб рятувати життя інших. Низький уклін нашим медпрацівникам за їхню нелегку працю! 

Незважаючи на цілу низку проблем, які в останні роки переживає система охорони здоров’я в Україні, ви як справжні професіонали приходите на допомогу людям, виявляючи відданість своїй справі, часто навіть ризикуючи власним життям.

На щирі слова подяки заслуговують трудові колективи всіх закладів, що працюють в галузі медицини. Ми вдячні кожному, хто на своєму робочому місці чесно і сумлінно виконує свій обов’язок, надаючи медичну допомогу жителям нашої громади.

Шановні працівники медичної сфери! Бажаю вам міцного здоров'я, успіхів у благородній справі рятування життя і повернення здоров'я жителям нашої громади, щастя, душевного тепла, миру, добра і благополуччя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано