A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відкриття поліцейської станції відділу поліції №1 Хмельницького районного управління поліції

Дата: 18.06.2021 12:50
Кількість переглядів: 819

Фото без опису

Щороку 18 червня в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції, з цієї нагоди сьогодні у нас важлива подія - відкриття поліцейської станції відділу поліції №1 Хмельницького районного управління поліції.

Служба дільничного поліцейського доволі непроста. Від їх професіоналізму, оперативності, вміння спілкування з населенням часто залежить наше життя та здоров'я,  а також рівень довіри до працівників поліції. Дільничним доводиться розглядати більшість звернень громадян, часто реагувати миттєво і приймати рішення в нестандартних ситуаціях.

Відкриття дільниці відіграє важливу роль в підтримці громадського порядку і безпеки жителів громади, що є доволі актуальним питанням.

На відкриття дільниці завітали заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області підполковник поліції Валентин Білянський, заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області підполковник поліції Вадим Бирко, сільський голова Юрій Соломін та представники українського козацтва.

Ми щиро дякуємо шановним дільничним за вірну службу, відданість українському народу, за щасливе безтурботне дитинство малечі та Україну без злочинності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано