A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Калинівка" запрошує на відпочинок!

Дата: 11.05.2021 19:37
Кількість переглядів: 2005

Фото без опису

Літні канукули - найцікавіша пора для школярів, час захоплюючих пригод, розваг, поїздок, нових знайомств. Відділ освіти, культури, молоді та спорту Староостропільської сільської ради пропонує організований відпочинок і змістовне дозвілля в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку "Калинівка", який розташований у мальовничому куточку Хмельниччини - селі Калинівка.

Дитячий табір займає територію майже 3 га та лежить у вигині річки Случ в мальовничому лісі, наповненому свіжими цілющими пахощами соснових голок.

За зміну "Калинівка" приймає до 140 дітей, тривалість однієї зміни - 21 день. Всього за літо проходить три зміни.

До послуг дітей спальні корпуси з кімнатами на 7-8 місць. Кімнати облаштовані тумбами, килимами. Постільна білизна пошита зі сертифікованої тканини. Є душ, пральня, кімната гігієни для дівчат. На території табору є своя артезіанська свердловина, автономна система водогону, яка оснащена фільтрами для води.

На фото спальний корпус №1:

Фото без опису

Спальний корпус №2:

Фото без опису

Спальний корпус №3:

Фото без опису

Спальний корпус №4:

Фото без опису

Загальний вигляд кімнати:

Фото без опису

Туалет оснащений сучасною сантехнікою, має проточну воду та каналізацію. Є стаціонарний та літній душ.

Фото без опису

На території табору знаходиться їдальня на 80 місць, забезпечена необхідним технологічним обладнанням, холодильниками, кухонним та столовим посудом. Прийом їжі проходить у дві зміни. Кваліфіковані працівники громадського харчування забезпечують п'ятиразове харчування дітей, яке повністю відповідає усім санітарним нормам.

На фото загальний вигляд їдальні:

Фото без опису

Їдальня зсередини:

Фото без опису

Працівники оздоровчого закладу з педагогічною освітою та досвідом роботи забезпечують якісний відпочинок, створюють умови для змістовного дозвілля, проводять відповідну виховну, культурно-розважальну і спортивно-масову роботу. Різноманітні форми та методи проведення заходів відповідають віковим особливостям та інтересам дітей: вікторини, змагання, екскурсії, туристичні походи тощо. Діють різні тематичні гуртки та виїзні заходи.

Фото без опису

Територію "Калинівки" оснащено ігровими майданчиками, тренажерним майданчиком, волейбольним майданчиком для гри в баскетбол та міні-футбол. Є столи для настільного тенісу і велика актова зала, оснащена медіапроектором, звукопідсилювальною апаратурою та світлотехнічними засобами для проведння дискотек і творчих вечорів.

Фото без опису

Шановні батьки! Якщо Ви бажаєте оздоровити свою дитину в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку "Калинівка", не забудьте отримати путівку - Ваш квиток до табору! Орієнтовна вартість однієї путівки складає 4920 гривень (звертатись на електронну адресу Відділу освіти, культури, молоді та спорту Староостропільської сільської ради: osvita@staroost.gov.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано