A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Опорні навчальні заклади Хмельниччини отримають фінансову допомогу від ЮНІСЕФ

Дата: 19.10.2022 15:22
Кількість переглядів: 134

Відповідну постанову № 1112 нещодавно ухвалив Кабінет Міністрів України. Йдеться про одноразову фінансову допомогу в еквіваленті 3 тис. доларів для кожного закладу в рамках програми “Спільно до навчання”  Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ).

Ці кошти призначені для здійснення поточного ремонту, підготовки до опалювального сезону, зокрема ремонту та модернізації котелень, придбання обігрівачів, генераторів, пального, а також для придбання засобів для навчання, комп’ютерного та іншого обладнання, зокрема програмного забезпечення, послуг з доступу до Інтернету.

Загалом програма ЮНІСЕФ «Спільно до навчання» поширюється на 1 284 опорних школи по всій країні, в яких навчаються 450 тисяч дітей, у тому числі діти ВПО. На Хмельниччині це 34 навчальних заклади: 7 – у Кам’янець-Подільському районі, 18 – у Хмельницькому районі, 9 – у Шепетівському районі. Отримані кошти мають допомогти школам забезпечити стабільне навчання під час опалювального періоду та осучаснити навчальний процес.

Із переліком закладів можна ознайомитися за посиланням https://bit.ly/3VBAd2j

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано